The Ozard of Wiz

Wat als je nergens bij hoort, omdat je niet de jongen bent waar iedereen op had gehoopt. Omdat je zogenaamd niet man genoeg bent. Je wenst jezelf weg en door een kosmische ingreep word je opgetild door een storm en beland je in een wereld ver voorbij de regenboog. The Ozard of Wiz gaat over Donny. Een jongen die zich met meisjes identificeert en het zat is om daar altijd zijn excuses voor aan te bieden. Tijdens zijn reis door Wiz ontmoet hij lotgenoten, een vogelverschrikker die wordt verteld dat hij dom is, een tinnenman die zijn hart kwijt is en een zachtaardige leeuw die zich stoerder voordoet dan hij is. Allemaal hopen ze uiteindelijk bij The Ozard of Wiz te krijgen waar ze hun hele leven al naar op zoek zijn: een thuis, moed, hersenen en een hart. Een kleurrijke reis en een ode aan diversiteit op alle fronten.

www.maastd.nl

Lente-Uitjes is een gezamenlijk project van de Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker (Utrecht), Podium Hoge Woerd (Leidsche Rijn), De Lieve Vrouw (Amersfoort), Bibliotheek Utrecht, Flint (Amersfoort), Theater de Veerensmederij (Amersfoort) en Aan de Slinger (Houten).

Meer van ons programma

NEON
  • Muziek
  • try-out

NEON

NITS

Vrijdag 7 oktober20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht