The Music of The Moody Blues

Een feest der herkenning met alle klassieke hits van The Moody Blues: Nights in White Satin, Go Now, Tuesday Afternoon en meer. Ook komen de nummers Forever Autumn en Eve of the War van Jeff Waynes’ The War of the Worlds voorbij deze avond.

GO NOW! Is een supergroep van muzikanten, zangers en componisten. Zoals Gordy Marshall, die 25 jaar lang met The Moody Blues optrad en tal van platen met hen opnam. Ook was hij één van de leden van Jeff Waynes’ The War of the Worlds. Of Mick Wilson, die 20 jaar lead singer was van 10CC. De overige leden zijn Patrick Duffin (Jersey Boys, Hairspray), Nick Kendall (10CC, We Will Rock You) en Tim Maple (John Lodge, Westlife).


Dit is een gastbespeling: het gezelschap huurt onze zaal. Aan de Slinger verzorgt de kaartverkoop, maar de inkomsten zijn voor de huurder. De huurder beslist daarom of retourneren van kaarten wel of niet kan. GO NOW! neemt geen kaarten retour.

www.pdhbookings.nl

Meer van ons programma

Tar
  • Film

Tar

Met: Cate Blanchett, Nina Hoss, Noémie Merlant

Vrijdag 31 maart19:45u
Tar
  • Film

Tar

Met: Cate Blanchett, Nina Hoss, Noémie Merlant

Woensdag 5 april19:45u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht