N.a.v. de persconferentie op 25 januari mogen voorstellingen weer plaatsvinden, maar wel op 1,5 meter. Dat betekent dat slechts eenderde van de zaalcapaciteit beschikbaar is, waardoor er voor deze voorstelling geen kaarten meer te koop zijn.

Deze Rotterdams-Tilburgse band met een snufje Haags erin, heeft een paar dingen heel erg mee en een niet onbelangrijke daarvan is de zanger. Wie kent Dave von Raven nou niet? Als je hem op straat tegenkomt kun je evengoed denken dat ‘ie op weg is naar kantoor om de salarisadministratie bij te houden. Maar de gekleurde bril waardoor hij naar de wereld kijkt verraadt een artistieker leven. Voor deze voorstelling heeft hij ouder- en nieuwerwetse songfestivalhits hertaald in het Nederlands, door The Kik uitgevoerd op de voor hun volstrekt eigen wijze. Ze speelden al een aantal nummers in de show van Beau van Erven Dorens tijdens het Songfestival in Rotterdam in 2021. Verwacht Abba, France Gall, The Common Linnets, Bucks Fizz en meer. Plus lekker veel ongein.  

www.thekik.nl

Toewijzing van stoelen aan de zaal
Door de anderhalve-meter-setting verandert de placering in de zaal. Om 1,5 meter afstand van andere bezoekers te garanderen, krijgt u bij de zaalingang door een medewerker een nieuwe plek toegewezen. De rij- en stoelnummers op uw tickets zijn niet meer geldig. We rekenen op uw begrip, waarvoor dank.

Meer van ons programma

  • Film

Eiffel

Met: Romain Duris, Emma Mackey, Pierre Deladonchamps

Woensdag 2 februari19:30u
  • Film

Spencer

Met: Kristen Stewart, Jack Farthing, Sean Harris, Sally Hawkins, Timothy Spall

Woensdag 9 februari19:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht