Testimony

Je leven als een flits voorbij zien gaan is vaak het moment dat het licht uit gaat. Maar wat als het licht nou niet uit gaat? De keuzes die wij maken hebben invloed en consequenties die je misschien wel je hele leven blijven achtervolgen. Heb jij weleens gezondigd? En herken je het wanneer al het duister plotseling wordt verlicht in je leven? Als ik deze ontmoeting met het licht niet had gehad dan was ik nu nergens...

'Testimony’ is een christelijke danstheaterproductie die wordt gespeeld door jonge dansers uit héél Nederland. De voorstelling vertelt getuigenissen van zowel de dansers als de makers. Het leven voordat ze tot geloof kwamen, de ontmoeting met God en het leven na de ontmoeting. Laat je meeslepen in de verhalen over alledaagse problematieken die zich afspelen in identiteit, karakter, emoties, angst, eenzaamheid en pijn. Zie hoe één ontmoeting met de juiste persoon vele levens heeft veranderd. "En zij hebben hem overwonnen, door het bloed van het lam en door het woord van hun getuigenis. En zij hebben hun leven niet liefgehad tot in de dood. Openbaringen 12:11"

Deze voorstelling is in samenwerking met: Athletes in Action, Mind Connected en meer.

Meer dan alleen een voorstelling

Doordat jij een ticket koopt voor onze voorstelling help je ons direct met een waanzinnig project dat wij mogen doen deze zomer. Wij gaan met Athletes in Action op outreach naar Tel-Aviv in Israël. Het doel is om daar vrijwilligers- en evangelisatiewerk doen door middel van dans. Tijdens de outreach gaan wij de lokale kerk ondersteunen met diverse projecten zoals onder andere het opknappen van een 'kindergarten' en thuis en daklozen voorzien van voedsel. Daarnaast willen we graag op openbare plekken in de wijken gaan dansen om zo met mensen in contact te komen en het evangelie te delen.
We hebben de mogelijkheid om onze voorstelling in Israël te laten zien op twee plekken, namelijk Jeruzalem en Haifa. Omdat de outreach en de voorstellingen in Israël compleet vrijwillig is doen wij een actie om geld in te zamelen. Wil jij hier iets in betekenen? Neem dan contact op met r.changoer@agape.nl of kom naar de voorstelling en spreek een van ons aan.

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 9 maart 20:00u
Buitenbioscoop A Casa Tutti Bene
  • Film
  • BUITENBIOSCOOP

Buitenbioscoop A Casa Tutti Bene

Met: Stefano Accorsi, Elena Cucci, Tea Falco, Carolina Crescentini, Pierfrancesco Favino

Zaterdag 29 juni 22:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten