Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: ‘Ik was op 29 april 2022 in Aan de Slinger bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan. En toen waren ze nog een stuk goedkoper.’ Bovenstaande regels zijn niet van ons maar van de drie jongens van Jeroens Clan. Onbescheidenheid siert de mens. Voordat u een raampje open zet: Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon (waar is Jeroen??) hebben een onweerstaanbare grote Brabantse bek en daar kwamen ze ook al mee in de finale van het Leids Cabaret Festival. Frisse en nieuwe cabaretkerels uit de provincie. Omdat wij voor de bijl gingen, kunt u het ook. Succes ermee!

www.jeroensclan.com


 

“Je zou het de Brabantse school kunnen noemen; een beetje zoals Hans Teeuwen en Theo Maassen in hun begintijd. Lekker ongenuanceerd rondschoppen tegen alles en iedereen. ”
Het Leidsch Dagblad
“Met platte sketches, moppen en een ‘wijf’ hier en een ‘bek houwe’ daar maken ze hun publiek aan het lachen. Tussendoor onderbreken ze elkaar voor belangrijkere zaken, zoals hun bedreigde masculiniteit en moeilijkheden bij het aangaan van betekenisvolle relaties.”
Theaterkrant

Meer van ons programma

  • Toneel
  • try-out

Bloedkoraal

Jack Wouterse & TOEAC

Dinsdag 26 oktober20:15u
  • Film

De Veroordeling

Met: Fedja van Huet, Yorick van Wageningen, Lies Visschendijk

Vrijdag 29 oktober20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht