19 okt: deze voorstelling kan helaas niet doorgaan omdat de spelers ziek zijn. Bezoekers met kaarten zijn telefonisch (of voice mail) op de hoogte gebracht, een e-mail met meer informatie volgt. Heel jammer dat we het moeten afgelasten!

Als je nooit met iets onbekends in aanraking komt, hoe leer je dan nieuwe dingen kennen? Peuters kunnen het als de beste: op ontdekking gaan en uit hun comfortzone stappen. Daar kun je het als ouder best moeilijk mee hebben, want - met alle goede bedoelingen en vol liefde - je wilt ze behoeden voor het onbekende. Nergens voor nodig, want kinderen zijn prima in staat dat zelf te ondervinden. Ga mee op reis door het hoofd van een peuter tijdens deze fysieke, muzikale voorstelling. Vol theatrale hiphop en weinig woorden, een ode aan de prikkels en het onbekende. SUPERSLOW is geen dans, geen theater, geen muziek. SUPERSLOW zit overal tussenin. Een voorstelling waaruit zal blijken dat peuters veel stoerder zijn dan hun ouders ooit hadden verwacht.

www.bontehond.net

Festival programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht