SPIJKERS II

Vijf sterren van Theaterkrant, vier van Trouw, vier van de Volkskrant en een Poelifinario voor beste kleinkunstprogramma 2018: om SPIJKERS II kunt u niet heen. Joost Spijkers – een van de Ashton Brothers – sloeg zijn muzikale vleugels uit, kwam, zag en overwon. Was zijn vorige programma SPIJKERS I bij ons al een verrassing, met SPIJKERS II gaan hij en zijn fenomenale muzikanten u uit de stoel blazen, laten lachen en ontroeren. Toneelschrijver Peer Wittenbols schreef met Joost weer alle teksten, de muziek is stevig gekruid met scheuten opzwepende Sinti-jazz, pop, blues en fado. Een ruige beat, scheurende gitaren en onconventioneel slagwerk vechten met Spijkers’ accordeon en dan komt daar die saxofonist inglijden, met gestrekt been, meedogenloos. Na afloop verlangt u naar een slivovic. Gun uzelf dit feestje!

Theaterhap

Voorafgaand aan de voorstelling wordt een theaterhap wordt aangeboden in de foyer van het theater. U schuift samen met andere bezoekers aan één of twee grote tafels in de foyer en geniet van de heerlijke maaltijd, verzorgd door onze huiscateraar Deksels Lekker. Smakelijk eten en op een ongedwongen wijze kennis maken met andere bezoekers aan tafel.

Menu 28 nov - De favoriete maaltijd van Joost Spijkers! 
Deksels Lekker serveert een Bosnische maaltijd met pitabroodjes en worstjes (ook een vegetarische variant), met een ratatouille (mediterraans groente-tomatenstoofpotje) en rijst. 
Dessert: chocolade brownie

De theaterhap kost € 12,50 per persoon, exclusief drankjes met uitzondering van een kopje koffie of thee na afloop. U bent welkom vanaf 19.00 uur, de maaltijd wordt geserveerd om 19.15 uur.

Tickets bestellen
De tickets voor de theaterhap zijn te koop tot dinsdag 26 november 12.00 uur, of eerder wanneer het uitverkocht is. U kunt uw tickets online bestellen, klik HIER of via ons kantoor: info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024. Bij onvoldoende belangstelling gaat het diner niet door. Mocht dit het geval zijn, dan ontvangt u van ons uiterlijk twee dagen voorafgaand bericht.

www.joostspijkers.nl

“SPIJKERS II was de beste cabaretvoorstelling in de categorie kleinkunst van 2018, stak met kop en schouders boven de andere voorstellingen uit, aldus de jury van de bekende theaterprijs de Poelifinario.”
Winnaar van Poelifinario
“Zijn bijzondere levensverhaal is samen met een mengeling van jazz, pop, rock en muziek van verre oorden de basis voor zijn tweede theaterprogramma. "Ik moet muziek maken, ik moet zingen en ik moet dansen. Alleen op het toneel kan ik vrij zijn. De kracht zit in de muziek van de Balkan. Dat is pure poëzie. Pure ontroering.””
Joost Spijkers in een interview in het Noord Hollands Dagblad
3921
3923
3922

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 16 november 20:15u
Wat Is Dan Liefde
  • Film

Wat Is Dan Liefde

Met: Elise Schaap, Maarten Heijmans, Teun Luijkx, Anneke Blok, Michiel Romeyn e.a.

Donderdag 21 november20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten