Sint & Piet: Vaar mee met de Bingoboot! 16:00 uur

Vanwege de aangescherpte maatregelen (13 okt) is deze voorstelling helaas afgelast. Bezoekers van de voorstelling hebben 20 oktober per e-mail een bericht hierover ontvangen. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan contact op met kantoor info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024

Sint & Piet: Vaar mee met de Bingoboot!
Midden in de nacht ziet Sinterklaas de Bingoboot aan voor zijn eigen Pakjesboot. Kapitein Dorus weet niet wat hij mee maakt. De Pieten vinden in het ruim allemaal pakjes zonder inpakpapier maar even later ontdekt Kapitein Dorus dat zijn Bingoprijzen opeens ingepakt zijn in Sinterklaaspapier... Vaar mee en geniet van verwarring, muziek, pepernoten en volop Bingo!

www.ridderendeprins.nl

Voorstelling coronaproof
We laten deze voorstelling veilig plaatsvinden. Op de tribune is er plek voor max. 80 volwassenen. Zo kunnen we voldoende afstand tussen bezoekers uit verschillende huishoudens garanderen. Voor jeugd gelden soepeler coronaregels. Zij mogen wel naast volwassenen buiten hun huishouden plaatsnemen. De tickets worden ongeplaceerd verkocht. Een compleet overzicht van de maatregelen vindt u onderaan deze pagina. 

Maatregelen coronaproof 
Alle bezoekers dienen 1,5 m afstand van elkaar te houden wanneer men niet tot elkaars huishouden behoort, met uitzondering van jeugd en maximaal 2 personen die niet tot elkaars huishouden behoren en toch graag naast elkaar willen zitten.

- Komt u met uw (klein-)kinderen bestel dan in één bestelling alle benodigde jeugd- en volwassentickets. Dan mag u naast elkaar zitten.

- Komt u bijvoorbeeld met een kennis of vriend(in), dan bestelt u in één bestelling 2 kaartjes en mag u naast elkaar zitten.

Tickets zijn alleen vooraf te koop via de website tot vrijdag 20 november 11.00 uur. Het is helaas niet mogelijk om bij de voorverkoopadressen anoniem tickets te kopen. De theaterkassa is dicht, er is geen verkoop op de dag zelf. Het beperkte aantal tickets wordt ongeplaceerd verkocht. U krijgt dus geen rij- of stoelnummer. 

Op vrijdag 20 november ontvangt u een e-mail waarin wordt vermeld hoe laat u in het theater wordt verwacht: 30 minuten, 20 minuten of 10 minuten voor aanvang. Onze foyer is helaas niet groot genoeg om het voor 80 volwassenen mogelijk te maken gelijktijdig te arriveren en de 1,5 meter afstand te houden. Om het vullen van de Theaterzaal veilig te laten verlopen, verdelen we het publiek in 3 groepen. 

U wordt bij de entree van het theater verwelkomt. Ook kunt u hier uw handen reinigen. Indien u ziekteverschijnselen heeft, wordt u niet toegelaten. Voor de inloop naar de Theaterzaal volgt u de instructies die onze medewerkers geven.

De garderobes zijn niet in gebruik, omdat we hier de 1,5 meter afstand niet kunnen garanderen. U wordt verzocht om voorafgaand of na afloop van de voorstelling naar het toilet te gaan en niet tijdens de voorstelling.

Bij de bar in de theaterfoyer kunt u een drankje bestellen en deze mag u meenemen in de Theaterzaal (deze consumptie is niet bij uw ticket inbegrepen). 

Bij de ingang van de zaal krijgt u een plaats toegewezen door een van onze medewerkers. Er zijn 80 beschikbare plekken op de tribune. We houden rekening met de 1,5 m afstand wanneer mensen niet tot elkaars huishouden behoren, met uitzondering van max. 2 personen die niet tot elkaars huishouden behoren en toch graag naast elkaar willen zitten. Voor jeugd gelden soepeler coronaregels. Zij mogen wel naast volwassenen buiten hun huishouden plaatsnemen.

Na afloop van het programma verlaat u na een instructie veilig de zaal en het theater. Onze foyer is helaas niet groot genoeg om het voor 80 gasten mogelijk te maken de 1,5 meter afstand te houden. 

Voor aanvang van de voorstelling zorgen we natuurlijk voor een extra schoon theater. De contactoppervlakken zoals trapleuningen, deurklinken, liftknopjes etc. worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Vooraf en na afloop van de voorstelling kunt u gebruik maken van de toiletruimte in de theaterfoyer. In de Theaterzaal zorgt ons luchtbehandelingssysteem voor luchtverversing.

Heeft u nog vragen? Mail ons op info@aandeslinger.nl

4470

Meer van ons programma

Love Sarah
  • Film

Love Sarah

Met: Celia Imrie, Shannon Tarbe, Rupert Penry-Jones

Vrijdag 6 november20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten