Op 27, 28 en 29 augustus vindt in het hele land het Nationaal Theaterweekend plaats om de start van het nieuwe seizoen te vieren. Ook in Houten hebben we dat weekend een mooi programma. Met twee keer Buiten Spelen en onze seizoensopening op zaterdag in de Theaterzaal en Kleine Zaal. Tickets zijn per activiteit te bestellen via onze website. Veel plezier!

De start van een nieuw filmseizoen: we mogen weer! 
Envole-Moi is een hartverwarmende Franse komedie over een bijzondere vriendschap tussen twee jongens die hun levens voorgoed heeft veranderd. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.


Het leven is voor de 25-jarige Thomas (Victor Belmondo) één groot feest zonder consequenties. Voor zijn vader, de hartchirurg dokter Reinhard (Gérard Lanvin) is de maat vol. Hij dwingt Thomas om de zorg op zich te nemen voor één van zijn jonge patiënten. Marcus is twaalf jaar oud en hij woont alleen bij zijn moeder. Sinds zijn geboorte lijdt hij aan een ernstige hartziekte en zijn leven bestaat uit naar school gaan en regelmatige ziekenhuisopnames. De twee jongens met totaal verschillende levens ontwikkelen een unieke vriendschap die hun levens voor altijd verandert.

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht