Seizoensopening: Elvis

Op zaterdag 17 september openen we het nieuwe seizoen met een feestelijke avond. Met een theaterprogramma in de grote zaal en de film 'Elvis' in de filmzaal.

Geregisseerd door de voor een Oscar genomineerde filmmaker Baz Luhrmann (The Great Gatsby, Australia en Moulin Rouge) en met hoofdrollen voor Austin Butler en Oscarwinnaar Tom Hanks.

De film verkent het leven en de muziek van Elvis Presley (Butler), gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager kolonel Tom Parker (Hanks). De mannen hadden meer dan twintig jaar een complexe onderlinge dynamiek, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster. Het verhaal speelt zich af tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 19 maart 20:15u
SNAK
  • Cabaret

SNAK

Nathalie Baartman

Donderdag 13 oktober20:15u
Tout Elan
  • Muziek

Tout Elan

Philippe Elan

Donderdag 13 oktober20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht