Schuld of Onschuld: De Strafmoord

Schuld of Onschuld: De Strafmoord
Een theatrale online rechtszaak met publieksjury

Tickets → https://aandeslinger.v3.webshop.activetickets.com
Tickets kosten €17,50 + 1,75 servicekosten

De online rechtszaak start 27 december 2022. Geschikt vanaf 12 jaar. Meer informatie over de online rechtzaak www.schuldofonschuld.nl/hoe-werkt-het

Doe mee met de nieuwe, theatrale, online rechtszaak - Schuld of Onschuld: De Strafmoord

Met Jan Kooijman, Louise Korthals, Jules Croiset, Mark Rietman, Waldemar Torenstra, Jeroen Spitzenberger, Isa Hoes, Victor Reinier, Urmi Plein, Willem Voogd, Ilse Warringa, Roos van Erkel, Yara Alink, Kim van der Weij, Najib Amhali en Sanne Wallis de Vries.

Terecht staat Wim de Ruiter. Hij wordt verdacht van de moord op Siegert van der Zijl die begin dit jaar met een ingeslagen schedel werd aangetroffen in zijn huis. De Ruiter heeft een motief, want het slachtoffer werd eerder vrijgesproken in een zaak die te maken had met zijn dochter Danielle. Heeft Wim de Ruiter vervolgens voor eigen rechter gespeeld? Zelf ontkent hij in alle toonaarden.

De deelnemers van Schuld of Onschuld vormen de jury. Na vijf procesdagen met tientallen filmpjes met verklaringen, getuigenissen en pleidooien en inzage in diverse dossiermaterialen, mogen zij het oordeel vellen: is Wim de Ruiter schuldig of onschuldig? Daarna volgt een film met de ware toedracht.

Hoe werkt het? 
Als je een kaartje hebt gekocht, krijg je vanaf dinsdag 27 december toegang tot het inloggedeelte van de website. Daar zijn per procesdag verschillende video’s te bekijken. Iedere dag eindigt met een video waarin de hele rol van die dag achter elkaar te zien is. Ook kun je op deze pagina’s bewijsmateriaal, foto’s en dossiers inzien en van gedachten wisselen met andere deelnemers op het forum.

www.schuldofonschuld.nl 

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht