Rovers

We kennen deze theatergroep van geweldige voorstellingen als De Gruffalo, De Waanzinnige Boomhut, Over een kleine mol en De fantastische meneer Vos. Meer aanbevelingen heeft de groep dan eigenlijk al niet meer nodig. Want dat waren vier succesvolle spektakelstukken in een magische wereld. Niet alleen reuze spannend voor kinderen, maar voor de hele familie. Rovers belooft weer een hoogtepunt te worden, geïnspireerd door cartoons, actiefilms en games, boordevol live muziek. Drie grimmige rovers wonen in een donkere wereld. Kleur is er zeldzaam. Als ze dan ook nog eens zelf worden bestolen zijn de rapen gaar. Ze zetten alles op het spel om ieders leven weer wat meer kleur te geven.

www.meneermonster.com

Pannenkoeken!
Na het spektakelstuk van Meneer Monster/NORPA kunt u pannenkoeken eten in de foyer! Gebakken door onze horecamedewerkers. U kunt ze zelf beleggen met stroop, poedersuiker of chocoladepasta. Kosten: € 3,- per pannenkoek, op de middag bij de bar afrekenen.  

Aanmelden
Wilt u na afloop van de voorstelling pannenkoeken eten? Meld u dan uiterlijk woensdag 26 februari om 10.00 uur aan via horeca@aandeslinger.nl 

Op de dag zelf een pannenkoek bestellen aan de bar is mogelijk, maar op = op. Er is per voorstelling plek voor 40 pannenkoek-eters. 
 

“De woordeloze actiecomedy 'De Rovers (3+)' zit vol gekke graphics en gaat over drie grimmige rovers in een wereld zonder kleur. Wanneer het drietal zelf bestolen wordt, zijn de rapen echt gaar”
de Volkskrant
“Is het visuele comedy of slapstickspektakel? Meneer Monster maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie. Met 'De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen (5+)' wonnen ze vorig jaar de Zapp Theaterprijs”
de Volkskrant

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 9 maart 20:00u
Fiets Aan de Slinger
  • Event
  • Fietsfeest Houten

Fiets Aan de Slinger

optredens van JTS, SHINE Houten, Gospelkoor Total Praise en vertoning van ‘Ventoux’ in de Buitenbioscoop

Vrijdag 21 juni 20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten