Rocketman

Een musical fantasie gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest Elton John in het begin van zijn muziekcarrière. 

In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. 

Verder o.a. met Jamie Bell (Billy Elliot, King Kong) als tekstschrijver en schrijfpartner Bernie Taupin, Richard Madden (Game of Thrones) als John Reid, Eltons eerste manager en Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom) als Eltons moeder Sheila Farebrother. 

“Openhartige musical over de opkomst en bijna-ondergang van de artiest die in de jaren zeventig ’s werelds best verkopende popster was. Het leven van Elton John in Rocketman is een heerlijk rockportret van de overtreffende trap.”
de Volkskrant
“Het overbekende verhaal (ster worstelt met roem) is in een inventieve musicalvorm gegoten. Hoofdrolspeler Taron Egerton zingt bovendien alles zelf, met zeer aanstekelijk resultaat.”
VPRO Magazine

Meer van ons programma

Buitenbioscoop Ventoux
  • Film
  • BUITENBIOSCOOP

Buitenbioscoop Ventoux

Met: Wilfried de Jong, Kasper van Kooten, Leopold Witte, Wim Opbrouck, Maruschka Detmers

Vrijdag 21 juni 22:00u
Pijnstillers
  • Jeugd
  • 12+ / try-out

Pijnstillers

Homemade Productions met Alexandra Alphenaar, Mitch Wolterink, Ridder van Kooten e.a.

Vrijdag 4 oktober19:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten