1,5 meter setting
Voor de programmering van sept-dec 2021 is bij de start verkoop voor de zaalopstelling rekening gehouden met de 1,5 meter afstand. Dat betekent dat slechts 1/3 van onze totale zaalcapaciteit nu in de verkoop is. De verkoop is gestart met de Vriendenvoorverkoop en voor enkele voorstellingen liep de verkoop hard, waaronder deze voorstelling. 

Wachtlijst
Vanaf donderdag 24 juni 09.00 uur start de Vrije verkoop en bij uitverkochte voorstellingen bieden we vanaf dat moment een wachtlijst aan. U kunt uzelf per voorstelling aanmelden op de wachtlijst, klik HIER om te lezen hoe dat werkt.
Indien er versoepelingen komen, starten we na de zomervakantie de verkoop van de extra plaatsen en verwerken we de wachtlijst. Natuurlijk brengen we u daar vooraf van op de hoogte via de nieuwsbrieven en website.

 

‘Niets blijft’, zeiden de oude Grieken, maar oude Grieken moet je niet geloven, beweert Jan Beuving. Tenzij ze Pythagoras of Euclides heten. Er blijft juist van alles. De rest bij een staartdeling, de haren in het doucheputje, de verhalen uit je jeugd. En de wiskunde natuurlijk: die is het eeuwigst van allemaal. En wiskundeknobbel Jan Beuving blijft puike liedjes schrijven en Tom Dicke zijn muziek. Dicke begeleidt hem ook weer aan de vleugel en dat is extra genot. O ja… Nog even de prijzenkast: Jan Beuving won twee Annie M.G. Schmidtprijzen, een Willem Wilminkprijs, een Neerlands Hoop en zijn laatste soloprogramma, Rotatie, werd genomineerd voor een Poelifinario. Theaterkrant schreef over Rotatie: ‘een programma dat de perfectie benadert’. 

www.janbeuving.nl

 

Meer van ons programma

  • Film

Land

Met: Robin Wright, Demián Bichir, Kim Dickens

Woensdag 1 september20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht