Restante

Deze voorstelling stond vorig seizoen geprogrammeerd maar werd afgelast vanwege de lockdown. Wie toen kaarten had, heeft het aankoopbedrag retour ontvangen of een digitaal tegoed. De oude kaarten zijn niet meer geldig. Gelukkig hebben we Jan Beuving weer kunnen programmeren: een nieuwe kans om deze cabaretier te zien! 

‘Niets blijft’, zeiden de oude Grieken, maar oude Grieken moet je niet geloven, beweert Jan Beuving. Tenzij ze Pythagoras of Euclides heten. Er blijft juist van alles. De rest bij een staartdeling, de haren in het doucheputje, de verhalen uit je jeugd. En de wiskunde natuurlijk: die is het meest eeuwige van allemaal. En wiskundeknobbel Jan Beuving blijft puike liedjes schrijven en Tom Dicke zijn muziek. Dicke begeleidt hem ook weer aan de vleugel en dat is extra genieten. O ja… nog even de prijzenkast: Jan Beuving won twee Annie M.G. Schmidtprijzen, een Willem Wilminkprijs, een Neerlands Hoop en zijn laatste soloprogramma, Rotatie, werd genomineerd voor een Poelifinario. Theaterkrant schreef over Rotatie: ‘een programma dat de perfectie benadert’. 

www.janbeuving.nl

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht