Jeugdtheaterschool Aan de Slinger presenteert 3 voorstellingen van 3 productieklassen tijdens 1 weekend! Je ziet op zaterdag 2 voorstellingen! 

Productieklas 1: Sneeuwwitje en de 7

Een humoristische familievoorstelling over de zoektocht naar identiteit.

Wie ik ben? Ik ben Sneeuwwitje en ik ben een prinses. Die niet weet wat er speelt in de wereld. Ik ben ijdel en ik ben een leugenaar en een ontzettende narcist. En ik ben opstandig en snel agressief terwijl ik dacht een soort rust gevonden te hebben. Krankzinnig, GEK!! – Nee, het probleem ligt bij haar, niet bij mij. Mijn stiefmoeder, de boze koningin. Zij plakt beelden op mij :

“Verwende prinses! Opstandige puber! IJdele egoïst!”

Zij plakt dat op mij, maar dat ben ik niet en dat ben ik ook nooit geweest. Want ik ben gewoon altijd mezelf. Ik ben mezelf geworden. Ik ben veranderd, definitief. En ik hoef niet meer te zoeken want ik heb mezelf gevonden! Nu ben ik rustig. Definitief.

Concept & Regie: Sem Huth Tekst: Lars Koning  Spel: Vera Bakker, Tijs Blokhuizen, Floor Boter, Lieke Dortmans, Emma Hofstede, Elaya Gantert, Tycho van Groen, Louise de Groot, Jaron Hendriks, Katrin Koutková, Olga Meijers, Julia Renes Vormgever: David Fikkert

Te zien op zaterdag! 

Productieklas 3: MANNEN 

‘Ik stel voor dat wij
Hier
Vandaag
Op deze plek
Onze mannelijkheid teruggrijpen
Dat wij terugkeren naar onze oorsprong
En onze eigen regels maken
Los van de vrouw en haar betuttelende toontje
Wij nemen de controle over ons leven terug
Hier en nu
Wie doet er mee?’


Een vriendengroep van twaalf ingedutte, kleinburgerlijke, niet per se meer superjonge mannen verzamelt zich in een bos. Zij denken een middag te gaan survivallen en op tijd thuis te zijn voor het eten. Maar Bjorn heeft andere plannen. 

Concept & Regie: Mayon van der Klei Tekst: Sofie Tseng Spel: Anna van Asselt, Madelief Broekman, Isalinde Glerum, Nils Karssen, Lise Koot, Luca Koster, Insaf Mouahbi, Ben Nipius, Elin Plasschaert, Iris van den Oudenrijn, Lisa Tetteroo Anna Sophie Quite, Selene Vaartjes, Anne van Veen en Roel Werelds 

Te zien op zaterdag en zondag!

Meer van ons programma

The Aftermath
  • Film

The Aftermath

Met: Keira Knightley, Alexander Skarsgård, Jason Clarke, Flora Thiemann, Fionn O'Shea, Kate Phillips, Martin Compston

Vrijdag 24 mei20:00u
3 x 3
  • Houten Presenteert

3 x 3

Stardance Studio's

Donderdag 30 mei20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten