Poëziecafé

Houten is een dynamisch dorp, er gebeurt hier veel en er komt elke keer weer iets bij. Anja Tekelenburg heeft het initiatief genomen om een poëziecafé te organiseren, samen met Nico Croes. Anja is dichteres, schrijfster, coach en heeft reeds gepubliceerd. Nico houdt zich o.a. bezig met schilderen en dichten.

Samen nodigen zij u uit, als u ook gedichten schrijft, om van u te laten horen op 8 juni a.s. in de foyer van het Aan de Slinger. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen mag je 3 of 2 maal een drietal gedichten voordragen. Het is wereld Oceaandag. Het zal fijn zijn als er in elk geval één gedicht is waarin dit thema terugkomt.

Wat poëzie is, wat een gedicht is, is aan mode en smaak onderhevig. Voor liefhebbers van gedichten is het een mooie gelegenheid om te komen genieten, gezellig samen te zijn onder het genot van een sapje of een drankje. U dient er rekening mee te houden dat u aan de bar alleen kan pinnen.

U kunt u aanmelden bij: anja.tekelenburg@gmail.com. Voor meer informatie: Anja Tekelenburg 06-50585918 en Nico Croes 06-10654398. De uitnodiging is in principe bedoeld voor Houtenaren, maar als u van buiten Houten komt, bent u ook van harte welkom.
Het ligt in onze bedoeling om twee keer per jaar, in samenwerking met Aan de Slinger, de poëzie café te organiseren.

Bereikbaarheid: zie de website van gemeente Houten: www.houten.nl. Het theater ligt op één minuut lopen van het treinstation.

Navigatie:
Parkeergarage Kruitmolen De Molen 100 3995 AX
(2 uur gratis, daarna €1,50 per uur).

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 9 maart 20:00u
Buitenbioscoop Ventoux
  • Film
  • BUITENBIOSCOOP

Buitenbioscoop Ventoux

Met: Wilfried de Jong, Kasper van Kooten, Leopold Witte, Wim Opbrouck, Maruschka Detmers

Vrijdag 21 juni 22:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten