Pijnstillers

Carry Slee gaat in haar boeken moeilijke thema’s nooit uit de weg. Zo maakt ze ziekte, liefde en afscheid bespreekbaar voor jongeren. Homemade Productions maakt er musicals van, met hetzelfde doel. Na Afblijven, Spijt! en Razend, komt deze producent nu met Pijnstillers. Het is het verhaal van Casper, die op een dag hoort dat zijn moeder kanker heeft en niet verder behandeld kan worden. Het leven van de jonge tiener staat op z’n kop, maar hij is vastbesloten om van die laatste maanden met zijn moeder een feest te maken. Pijnstillers is een musical over doodgaan en liefde, de band tussen moeder en zoon en afscheid. En over de eindeloze energie die je voelt als je het leven viert zolang het leven duurt.
 

Doe jij mee aan 'Pijnstillers de Musical'?

Op 22 september neemt Homemade Productions een videoclip op van het nummer “Simpele Liefde” uit de musical 'Pijnstillers'. We roepen jongeren om mee te doen aan die videoclip. 'Pijnstillers' is een musical naar het bekende boek van Carry Slee, en gaat over een tienerjongen (Ridder van Kooten) die nieuwe energie moet vinden als hij hoort dat zijn moeder (Alexandra Alphenaar) stervende is.

Mocht je meer willen weten over dit project, ga dan naar www.homemadeproductions.nl/opgeven... dan neemt Homemade contact met je op!

www.homemadeproductions.nl

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 9 maart 20:00u
Blinded by the Light
  • Film

Blinded by the Light

Met: Viveik Kalra, Hayley Atwell, Rob Brydon, Kulvinder Ghir e.a.

Donderdag 26 september20:00u
Machteld
  • Houten Presenteert

Machteld

Theatergroep Splinter

Zondag 3 november14:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten