1,5 meter setting
Voor de programmering van sept-dec 2021 is bij de start verkoop voor de zaalopstelling rekening gehouden met de 1,5 meter afstand. Dat betekent dat slechts 1/3 van onze totale zaalcapaciteit nu in de verkoop is. De verkoop is gestart met de Vriendenvoorverkoop en voor enkele voorstellingen liep de verkoop hard, waaronder deze voorstelling. 

Wachtlijst
Vanaf donderdag 24 juni 09.00 uur start de Vrije verkoop en bij uitverkochte voorstellingen bieden we vanaf dat moment een wachtlijst aan. U kunt uzelf per voorstelling aanmelden op de wachtlijst, klik HIER om te lezen hoe dat werkt.
Indien er versoepelingen komen, starten we na de zomervakantie de verkoop van de extra plaatsen en verwerken we de wachtlijst. Natuurlijk brengen we u daar vooraf van op de hoogte via de nieuwsbrieven en website.

Je hoeft geen waarzegster of paragnost te zijn om te weten waar Dolf Jansen het vanavond over gaat hebben. ‘2021’ zegt u. Ja, dat lijkt ons in ieder geval nogal wiedes, maar we bedoelen de belangrijkste gebeurtenissen. Dan kan ie toch niet om Hugo de Jonge, de prik, de wappies die een klap van de windmolens hebben gehad, de verkiezingen, het geheugen van Rutte, Shell, de liefdadige mondkapjesmaffia en het songfestival heen. Zoiets. Of niet. Misschien heeft ie nog een klein trapje na voor Trump en een mooi gedicht. Of gooit ie het over een heel andere boeg. Ga zitten, open de oren en raas met hem door uw korte termijngeheugen.

www.dolfjansen.nl
 

Meer van ons programma

  • Houten Presenteert
  • Buiten Spelen

Houtens Talent

Houtens Talent

Zondag 29 augustus15:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht