De kaartverkoop voor mei zou starten op 15 april, maar is i.v.m. de lockdown uitgesteld. Klik hier voor het nieuwsbericht met meer informatie.

‘Opanight’ in Aan de Slinger vanavond? Ja, dat kondigen we met alle respect aan, want oppasopa’s zijn onmisbare schakels in de economie geworden. Een legioen dat een eigen theaterprogramma verdient. Cabaretier, schrijver en acteur (Sesamstraat, Kees & Co, Dokter Tinus) Rik Hoogendoorn is ook toegetreden tot het gilde en past een dag in de week op zijn kleinzoon. Die nieuwe verantwoordelijkheid herinnert hem aan zijn eigen jeugd en vaderschap. Hij ziet overeenkomsten maar vooral verschillen tussen hoe er in drie generaties werd en wordt gedacht over het krijgen en opvoeden van kinderen. En kraakt kritische noten over millennials en ‘helikopterouders’ van nu. Oppasopa is een theatermonoloog vol herkenbare en hilarische momenten.

www.dezee.nl

Meer van ons programma

  • Special

Oppasopa

Rik Hoogendoorn

Woensdag 16 juni20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht