Theatervoorstelling Firma Dochters & Zonen wordt een film!
In plaats van de voorstellingen afgelasten of opnieuw te verplaatsen, is de voorstelling opgenomen als film. Alle jongeren hebben een rol gekregen en schitteren in deze bijzondere opname. 

Vertonen van de film en trailer!
De filmopnames zijn zeer goed verlopen. Lees meer over de opnames in dit artikel van ’t Groentje. Het maken van een film was voor het complete team een mooie kans om dit prachtige project toch zichtbaar te maken voor publiek. Een bijzonder voorproefje, de trailer kunnen we alvast aan u laten zien. 

Online vertoning
Op donderdag 8 en vrijdag 9 juli wordt de film middels een online stream (vertoning) vertoond. Op deze pagina kunt u tickets kopen. 

Hoe werkt de livestream? 
Donderdag 8 juli en vrijdag 9 juli staat op deze pagina een link naar de online film. Met een barcode kunt u inloggen op deze website. De barcode vindt u op uw ticket. 

Goed om te weten: 
Als gezin heeft u maar 1 ticket nodig om de film op 1 scherm te bekijken. Indien u als koper de film op meerdere schermen wilt zien, heeft u meer tickets nodig. 

Firma Dochters & Zonen filmmarathon
In het eerste weekend van juli, vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juli organiseren we een filmmarathon in de Kleine Zaal om de film van Firma Dochters & Zonen te vertonen. Bezoekers met kaarten van december en mei worden eerst uitgenodigd. Plekken die eventueel vrijkomen worden later in de verkoop gedaan. 

Artistieke team
Mayon van der Klei, artistiek leider en regisseur van o.a. ‘Hartje Houten’ en ‘Bureau Houten’ en bekend van haar Jeugdtheaterschool Aan de Slinger 
Rineke Roosenboom & Sofie Tseng, (toneel)schrijvers o.a. Orkater en BonteHond
Tim van Esch, muzikaal vormgever en sound design, en zanger van de band Handsome Poets
Tim Vermeulen, lichtontwerper en vormgever o.a. voor Het Nationale Theater
Isalinde Glerum, regie-assistent
Theater op Film door Jeffrey Tomberg en Ruwan Heggelman

Meer van ons programma

  • Film

Ammonite

Met: Kate Winslet, Saoirse Ronan, Gemma Jones

Woensdag 7 juli20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht