On the Rocks

We vinden het ontzettend leuk weer films voor publiek te draaien. De voorbereidingen zijn getroffen om dit coronaproof te laten plaatsvinden. Klik HIER om te lezen wat u kunt verwachten.

Een lachwekkende viering van de complicaties die moderne families binden, zelfs als we ons daarvoor in bochten moeten wringen. 

Laura (Rashida Jones) denkt dat ze gelukkig getrouwd is, maar wanneer haar man Dean (Marlon Wayans) ineens regelmatig laat op kantoor blijft werken met een nieuwe collega, begint Laura het ergste te vermoeden. Ze schakelt de hulp in van de enige man die volgens haar inzicht in dergelijke affaires heeft: haar charmante, impulsieve vader Felix (Bill Murray), die erop staat dat ze de situatie onderzoeken. Wanneer de twee hun zwerftocht door New York bij nacht beginnen, van uptown party’s naar downtown hotspots, ontdekken ze dat het hart van hun reis hun eigen relatie is. 

De gevierde filmmaker Sofia Coppola geeft een licht accent aan deze uitbundige liefdesbrief aan New York, een komedie over generatieverschillen en hoe wij relaties vanuit een heel andere hoek bekijken dan onze ouders. 

Voor de eerste keer sinds het wereldwijde succes van de film “Lost in Translation“ werken Sofia Coppola en de beroemde acteur Bill Murray weer samen, dit keer aan ‘On the Rocks’.
 
Actrice Rashida Jones, dochter van de muzieklegende Quincy Jones, neemt de vrouwelijke hoofdrol.

Meer van ons programma

De Vlinder
  • Special

De Vlinder

Een wervelende voorstelling door ruim tachtig Houtenaren

Maandag 2 november20:15u
Buiten is het Feest
  • Film
  • Nederlands Film Festval

Buiten is het Feest

Met: Abbey Hoes, Georgina Verbaan, Eelco Smits

Dinsdag 10 november20:30u
On the Rocks
  • Film

On the Rocks

Met: Bill Murray, Rashida Jones

Vrijdag 13 november20:30u
Ons Wereldrijk
  • Special

Ons Wereldrijk

Hotel Modern & Arthur Sauer

Zaterdag 14 november15:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten