Niet gehinderd door enige kennis

Van 27 tot en met 29 januari zetten we het theater op z’n kop tijdens het Nationaal Theaterweekend: drie voorstellingen voor maar € 10,-! Cabaret op vrijdag, jeugd op zaterdag en een special op zondag. Ook organiseren we een mooie randprogrammering: van workshops en rondleidingen tot een theaterrun. Het leukste weekend van het jaar.

Jasper van der Veen won vorig jaar met grootse plannen, sterke grappen, slap geouwehoer, prachtige verhalen, vage herinneringen, dubieuze argumenten en scherpe bespiegelingen het Leids Cabaret Festival. Het dreigt volslagen goed te komen, heette zijn debuut en Niet gehinderd door enige kennis is dus al een hele snelle opvolger. Jasper wil aan de ene kant zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen, aan de andere kant loopt zijn brein steeds verder vol met triviale kennis en informatie. Dus moet hij kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen. Of simpelweg het podium oplopen en weer beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis.

Let op: retourneren is niet mogelijk voor het Nationaal Theaterweekend, natuurlijk tenzij de voorstelling afgelast moet worden.

www.nationaaltheaterweekend.nl

www.dekeet.nl  https://dekeetbv.nl/artiesten/jasper-van-der-veen

“Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden”
NRC

Meer van ons programma

Silenzio
  • Dans

Silenzio

LeineRoebana

Vrijdag 9 december20:15u
The Son
  • Film

The Son

Met: Hugh Jackman, Laura Dern, Vanessa Kirby, Anthony Hopkins

Vrijdag 16 december19:45u
Holy Spider
  • Film

Holy Spider

Met: Mehdi Bajestani, Zar Amir-Ebrahimi, Arash Ashtiani, Forouzan Jamshidnejad

Donderdag 5 januari19:45u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht