NEON

NITS is al meer dan 45 jaar de meest ongrijpbare band van Nederland, met een ontzagwekkend oeuvre. Van hun eerste album Tent in de jaren 80 via Red Tape, Nescio, Sketches of Spain, In the Dutch Mountains en Ting (met Scapino Ballet Rotterdam) naar hun nieuwe album Neon. Dat komt in september 2022 uit. Henk Hofstede en zijn mannen hebben er gedurende twee jaar in alle rust aan kunnen werken, want hun liveoptredens waren gedurende de lockdowns allemaal gecanceld. Nu komen ze met een theaterconcert rondom dit album. Met muziek vol dynamiek en onverwachte wendingen, virtuositeit en soms met een warme Europese melancholie. Op de setlist staat uiteraard ook een aantal van hun onverwoestbare ‘classics’. Een avond met een heldere sound in een prachtig toneelbeeld.

Speciaalbier-arrangement
Bij deze voorstelling bieden we de mogelijkheid na afloop in de foyer te genieten van een speciaalbier-arrangement. Het arrangement bestaat uit twee speciaalbiertjes - geselecteerd door Beer Experience Houten - met een portie bitterballen (ook vega(n) mogelijk).

Arrangement bestellen
Het arrangement kost €12,50. Bestel het arrangement per e-mail via horeca@aandeslinger.nl en geef het meteen door als u een vega of vegan variant wilt. Op de dag zelf rekent u voor aanvang van de voorstelling af aan onze bar.

Goed om te weten: bij uw ticket zit reeds een regulier drankje inbegrepen, dit staat los van het arrangement. Indien er een pauze in de voorstelling is, staat dit drankje in de pauze klaar voor alle bezoekers, dus ook voor u. Indien er geen pauze is, kunt u bij het betalen van het arrangement een consumptiebon vragen die u op een zelf gekozen moment deze avond mag gebruiken.


www.nits.nl

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht