& Friends concertavonden zijn bijzonder. Artiesten, bands en musici uit Houten en wijde omgeving stellen een avondvullend programma samen. Ze nodigen hiervoor uit het hele land collega’s uit die zij bewonderen of waar zij graag mee samenwerken. Elk & Friends concert is een unieke samenwerking.Het zijn staande concerten waarbij de theaterzaal is omgebouwd tot één grote concertzaal. Dankzij de vlakke vloer kan er gedanst worden. Ook zijn er enkele zitplaatsen.

Tribune in en dansvloer op!

Nederpop All Stars is een band met door de wol geverfde muzikanten die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend. En ze hebben een nieuwe zanger! Stefan de Kogel heeft de microfoon overgedragen aan Steven de Geus. Maar vanavond staan beide zangers samen op het podium. Steven de Geus, Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramers en Erik de Nood (Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw) verzorgen een muzikale road trip langs legendarische Nederpopklassiekers. Een avond om te genieten van pop in je moerstaal. In 2018 en 2019 ging het dak eraf en dat verwachten we zeker in 2022! Met speciale gast Stefan de Kogel. 

De theaterzaal opent om 20.15 uur. Nederpop All Stars & Friends start om 20.30 uur en duurt tot circa 22.45 uur.

www.nederpopallstars.nl

6986

Meer van ons programma

  • Film

The Shiny Shrimps

Met: Alban Lenoir, Nicolas Gob, Geoffrey Couët, Michaël Abiteboul

Donderdag 21 oktober20:30u
  • Film

Un Triomphe

Met: Kad Merad, Marina Hands, Laurent Stocker, David Ayala e.a.

Woensdag 27 oktober20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht