1,5 meter setting
Voor de programmering van sept-dec 2021 is bij de start verkoop voor de zaalopstelling rekening gehouden met de 1,5 meter afstand. Dat betekent dat slechts 1/3 van onze totale zaalcapaciteit nu in de verkoop is. De verkoop is gestart met de Vriendenvoorverkoop en voor enkele voorstellingen liep de verkoop hard, waaronder deze voorstelling. 

Wachtlijst
Vanaf donderdag 24 juni 09.00 uur start de Vrije verkoop en bij uitverkochte voorstellingen bieden we vanaf dat moment een wachtlijst aan. U kunt uzelf per voorstelling aanmelden op de wachtlijst, klik HIER om te lezen hoe dat werkt.
Indien er versoepelingen komen, starten we na de zomervakantie de verkoop van de extra plaatsen en verwerken we de wachtlijst. Natuurlijk brengen we u daar vooraf van op de hoogte via de nieuwsbrieven en website.

‘Het leven wordt voorwaarts geleefd maar achterwaarts begrepen’. Deze wijsheid van filosoof Kierkegaard herinnert Diederik er telkens aan dat deze uitdagende tijden vragen om een theatrale visie op de toekomst. In zijn drie fenomenale programma’s Daar Werd Wat Groots Verricht, Buiten Schot en Mijn Nachten Met Churchill mixte Diederik van Vleuten zijn familiegeschiedenis met de grote gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis. Nu kijkt hij vooruit, tenminste naar het heden, maar liefst nog daar voorbij. Een man, een verhaal, humor en een piano, dat is vanavond de afspraak. 

www.diederikvanvleuten.nl
 

Meer van ons programma

  • Film

The Mauritanian

Met: Jodie Foster, Benedict Cumberbatch, Shailene Woodley

Donderdag 9 september20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht