Met knielende knikjes

Deze voorstelling is uitverkocht.

Leuk nieuws! Onze programmeur heeft een extra voorstelling voor komend seizoen kunnen bijboeken: Ronald Goedemondt komt op 14 september naar Houten met zijn nieuwe show Met knielende knikjes.

Belangrijk: Ronald pakt de verkoop voor zijn tour op eigen wijze aan. De verkoop gaat uitsluitend via zijn eigen platform Djebber, en dus niet via de website of verkoopkanalen van Aan de Slinger. Ook start de vrije verkoop voor zijn hele tour (welk theater ook) op één centraal moment: woensdag 8 juni om 09.00 uur. Er is geen Vriendenvoorverkoop. Klik HIER om naar zijn platform Djebber te gaan.

Met knielende knikjes
Er sluipen grotere thema’s het kleine wereldje van Goedemondt binnen. Dat vindt hij niet prettig. Maar ja, hoelang kun je je blijven verzetten tegen een volwassen omgang met ouderschap, de toekomst en de dood? Vrij lang, zo blijkt. Er komt voorlopig nog geen einde aan het infantiele getetter en gehups van deze man. Foeteren, ageren, verdoven, verzetten en negeren. Denkt hij nou echt dat hij het daarmee gaat redden? Nee, hij denkt helemaal niet dat hij het gaat redden.

Info en speellijst:
www.dekeetbv.nl/artiesten/ronald-goedemondt
ronaldgoedemondt.nl/

Meer van ons programma

Als het doek valt
  • Special

Als het doek valt

Aan de Slinger i.s.m. Bigband Houten en de Castellum Singers

Zaterdag 24 december14:30u
The Lost King
  • Film

The Lost King

Met: Sally Hawkins, Steve Coogan, Harry Lloyd

Donderdag 29 december19:45u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht