De link naar de gratis livestream:
https://www.youtube.com/watch?v=5821vEtDLzg


Het concert van Meike & Friends wordt online als gratis livestream aangeboden. 
Bezoekers van de voorstelling hebben 16 april per e-mail een bericht over de ticketafhandeling ontvangen. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan contact op met kantoor info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024

Helaas mag Meike op vrijdag 14 mei geen publiek ontvangen in de zaal. Het online concert van Pearl Jozefzoon afgelopen maart is de artiesten (waaronder Meike), de bezoekers en ons zo goed bevallen dat we ook het concert Meike & Friends online laten doorgaan. Met haar muzikale vrienden Pearl Jozefzoon en Chris Grem (bekend van Het Groot Niet Te Vermijden) en haar band wordt het een heerlijke avond met een mix van intieme liedjes en swingende songs. Het concert gaat dus alsnog door in Aan de Slinger en is die avond online vanuit uw eigen huis via een livestream te volgen. Het online concert start om 20.15 uur. 

& Friends concertavonden zijn bijzondere avonden. Artiesten, bands en musici uit Houten en heel Nederland stellen een programma samen. 

Extra donatie?
Aan de Slinger biedt het concert van Meike & Friends gratis aan als livestream. De artiesten van deze avond worden betaald door Aan de Slinger. Helpt u ons het verlies opvangen? U kunt een extra donatie doen. Elk bedrag helpt, en het is voor u als gift aftrekbaar.

 

www.meikevanderveer.nl 

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht