Een avond voor de ware gitaarliefhebbers. Want bij hen hoeft Mart Hillen geen nadere introductie meer. Giel Beelen, de radiopresentator, riep ooit in de microfoon nadat hij Hillen live had horen spelen in de studio: ‘je kunt het je niet voorstellen, maar dit kwam allemaal uit één gitaar.’ Tijd dat u ook eens gaat kijken en luisteren naar deze vingerkunstenaar, het jongste gitaarfenomeen van Nederland. Na een geweldig optreden vorig jaar, staat Hillen nu in onze Theaterzaal. Het wordt een avond voor liefhebbers van filmmuziek. In Mart & Movies speelt hij door hem opnieuw gearrangeerde filmmuziek uit klassiekers als Titanic, Mission Impossible, Bohemian Rhapsody en Yesterday (over The Beatles). 

www.marthillen.com

Toewijzing van stoelen aan de zaal
Door de anderhalve-meter-setting verandert de placering in de zaal. Om 1,5 meter afstand van andere bezoekers te garanderen, krijgt u bij de zaalingang door een medewerker een nieuwe plek toegewezen. De rij- en stoelnummers op uw tickets zijn niet meer geldig. We rekenen op uw begrip, waarvoor dank.

Meer van ons programma

  • Film

House of Gucci

Met: Lady Gaga, Jeremy Irons, Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino e.a.

Vrijdag 4 februari19:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht