Marc Meets Wolfert Brederode en Erwin Vann

De Houtense gitarist, componist en Edison Award winnaar Marc van Vugt gaat al jaren de wereld over met zijn muziek. Afgelopen jaar bracht hij zijn succesvolle solo gitaaralbum ‘The Lonely Coyote’ uit en werd hij gekozen in de top 10 akoestisch gitaristen van de Benelux. In de achtste editie van zijn populaire serie Marc Meets nodigt hij je wederom uit in zijn 'theater-huiskamer’ en stelt hij zijn muzikale vrienden aan je voor. Intieme concerten waarbij je de musici bijna kunt horen ademen.

‘In de muziek van pianist & componist Wolfert Brederode hoor je melodieën mooi als een wolk die in een fractie van een seconde het volle zonlicht vangt’ (Trouw). Zijn album Ruin & Remains dat hij opnam voor het legendarisch ECM label hoort bij de wereldtop. De Belgische saxofonist, componist én yoga leraar Erwin Vann werkte met o.a. Toots Thielemans, Wayne Shorter en Kenny Wheeler en ontwikkelde een geheel eigen lyrische stem in de jazzmuziek.

https://www.wolfertbrederode.com/
https://www.facebook.com/erwinvannmusic/
https://www.marcvanvugt.com/marc-van-vugt-solo-acoustic-guitar/

Meer van ons programma

Try-(H)outen
  • Cabaret

Try-(H)outen

Hans Gommer (MC) + 4 comedians

Woensdag 13 december20:30u
Gezocht: konijn
  • Jeugd
  • 3+ Lente-uitjes

Gezocht: konijn

Maas theater en dans

Zaterdag 17 februari14:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht