Marc meets Sanne Rambags, Bram Stadhouders en Ineke Vandoorn van Vugt

De Houtense gitarist, componist en Edison Award winnaar Marc van Vugt gaat al jaren de wereld over met zijn muziek. Afgelopen jaar bracht hij zijn succesvolle solo gitaaralbum ‘The Lonely Coyote’ uit en werd hij gekozen in de top 10 akoestisch gitaristen van de Benelux. In de achtste editie van zijn populaire serie Marc Meets nodigt hij je wederom uit in zijn 'theater-huiskamer’ en stelt hij zijn muzikale vrienden aan je voor. Intieme concerten waarbij je de musici bijna kunt horen ademen.

Zangeres Sanne Rambags en gitarist Bramstadhouders toeren met Under the surface en hun eigen projecten de hele wereld over en horen bij de voorhoede van de jonge Nederlandse jazz-musici. Vanavond een ontmoeting met het duo van de Houtense Edisonwinnaars zangeres/pianist Ineke Vandoorn en gitarist Marc van Vugt. Muziek met intieme landschappen, spannende uitbarstingen, Braziliaanse choro en een sprookjesachtige Scandinavische vibe.

https://www.sannerambags.com/
https://www.inekevandoorn.com/about/ineke-vandoorn/
https://bramstadhouders.nl/
https://www.marcvanvugt.com/marc-van-vugt-solo-acoustic-guitar/

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht