Marc Meets Jan Wouter Oostenrijk en Olaf Tarenskeen

De Houtense gitarist, componist en Edison Award winnaar Marc van Vugt gaat al jaren de wereld over met zijn muziek. Afgelopen jaar bracht hij zijn succesvolle solo gitaaralbum ‘The Lonely Coyote’ uit en werd hij gekozen in de top 10 akoestisch gitaristen van de Benelux. In de achtste editie van zijn populaire serie Marc Meets nodigt hij je wederom uit in zijn 'theater-huiskamer’ en stelt hij zijn muzikale vrienden aan je voor. Intieme concerten waarbij je de musici bijna kunt horen ademen.

Gitarist Jan Wouter Oostenrijk won een Gouden Notenkraker en is dé specialist in Maghreb Jazz, waarin hij Noord Afrikaanse muziek versmelt met jazz en popmuziek. Olaf Tarenskeen mengt zijn klassieke en jazz gitaar achtergrond tot een volstrekt eigen geluid. Sharqi Blues, braziliaanse-, jazz- en klassieke gitaarklanken beloven een boeiende gitaaravond met deze drie ster-solisten.

https://maghrebjazz.nl/about/
https://www.olaftarenskeen.nl/
https://www.marcvanvugt.com/marc-van-vugt-solo-acoustic-guitar/

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht