Marc Meets Fernando Lameirinhas: Fado en gitaar

De Houtense gitarist, componist en Edison Award winnaar Marc van Vugt gaat al jaren de wereld over met zijn muziek. Afgelopen jaar bracht hij zijn succesvolle solo gitaartaaralbum ‘The Lonely Coyote’ uit en werd hij gekozen in de top 10 akoestisch gitaristen van de Benelux. In de achtste editie van zijn populaire serie Marc Meets nodigt hij je wederom uit in zijn 'theater-huiskamer’ en stelt hij zijn muzikale vrienden aan je voor. Intieme concerten waarbij je de musici bijna kunt horen ademen.

Fernando Lameirinhas schrijft en zingt over het leven en ook al zingt hij in het Portugees en lijkt het van ver te komen, toch voelen we dat hij eigenlijk over ons leven zingt. Afgelopen jaar deed hij na 60 podiumjaren een afscheidstournee en op deze avond ontvangen Marc en zangeres Ineke Vandoorn hem nog één keer. Een avond voor liefhebbers van passie, lyriek, klank, harmonie en ritmische gitaren.

http://www.lameirinhas.net/nl/home
https://www.marcvanvugt.com/marc-van-vugt-solo-acoustic-guitar/

Meer van ons programma

Revoir Paris
  • Film

Revoir Paris

Met: Virginie Efira, Benoît Magimel, Grégoire Colin

Zaterdag 10 juni19:45u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht