Made in Italy

Op maandagavond 14 december heeft het kabinet aangescherpte corona-maatregelen aangekondigd. Eén van de maatregelen is dat alle publiek toegankelijke locaties worden gesloten. Helaas moet ook Aan de Slinger haar deuren sluiten van dinsdag 15 december tot en met dinsdag 19 januari. De programmering wordt verplaatst of afgelast.

Heeft u kaarten voor de film 'Made in Italy' op dinsdag 5 januari? De vertoning is verplaatst naar donderdag 18 februari. 

Heeft u kaarten voor de film 'Made in Italy' op woensdag 6 januari? De vertoning is verplaatst naar vrijdag 19 februari. 

Bezoekers ontvangen per e-mail meer informatie over de ticketafhandeling. 

Een eigenzinnige Londense kunstenaar Robert (Liam Neeson) en zijn vervreemde zoon Jack (Michaél Richardson) reizen naar Toscane om het huis dat ze van hun echtgenote en moeder hebben geërfd te verkopen. 

Tot hun teleurstelling treffen ze de eens zo schitterende villa compleet verwaarloosd aan. Wanneer de renovaties niet volgens plan verlopen doet dat de toch al gespannen relatie tussen vader en zoon weinig goed. Robert heeft weinig talent voor klussen en zoekt daarom de hulp van enkele kleurrijke locals. Voor Jack lijkt de staat van het huis een weerspiegeling van zijn zoektocht naar herinneringen aan de gelukkige tijd met zijn moeder. Dan ontmoet Jack de levendige Italiaanse kokkin Natalia, die met de gerechten uit haar lokale trattoria zijn lichaam en ziel voedt. Terwijl Robert en Jack het huis in volle glorie herstellen, werken de vader en zoon ook aan hun relatie. En lijkt hun toekomst een verrassende wending te nemen.

Meer van ons programma

Made in Italy
  • Film

Made in Italy

Met: Liam Neeson, Valeria Bilello, Micheál Richardson

Donderdag 18 februari20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten