Love Sarah

Op dinsdagavond 3 november heeft het kabinet aangescherpte corona-maatregelen aangekondigd. Eén van de maatregelen is dat alle publiek toegankelijke locaties worden gesloten. Helaas moet ook Aan de Slinger haar deuren sluiten van woensdag 4 november 22.00 uur tot en met 18 november. De programmering wordt verplaatst of afgelast. Heeft u kaarten voor de film 'Love Sarah' op donderdag 5 of vrijdag 6 november? U ontvangt per e-mail meer informatie over de afhandeling. 
 

Een jonge vrouw wil de droom van haar moeder, het openen van een bakkerij in het Londense Notting Hill, verwezenlijken. Hiervoor roept ze de hulp in van een oude vriendin en haar oma.

Vastbesloten om de droom van haar overleden moeder, het openen van een bakkerswinkel in het Londense Notting Hill, uit te laten komen besluit de 19-jarige Clarissa de hulp van haar moeders beste vriendin Isabella en haar vervreemde excentrieke oma Mimi in te schakelen. De drie generaties vrouwen zullen hun rouw, onzekerheden en onderlinge verschillen moeten zien te overwinnen om de herinnering aan de door hen zo geliefde Sarah levend te houden door hun winkel te vullen met liefde, hoop én kleurrijk gebak van over de hele wereld.

Meer van ons programma

Love Sarah
  • Film

Love Sarah

Met: Celia Imrie, Shannon Tarbe, Rupert Penry-Jones

Woensdag 2 december20:30u
Corpus Christi
  • Film

Corpus Christi

Met: Eliza Rycembel, Bartosz Bielenia, Aleksandra Konieczna

Vrijdag 11 december20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten