Live Line

Aan de Slinger, Geels Events en Omroep Houten hebben de handen ineengeslagen om een viertal online concerten mogelijk te maken onder de naam ‘Live Line’. Eind april worden in de Theaterzaal van Aan de Slinger optredens zonder publiek opgenomen en op vrijdag 8, 15 en 22 mei om 20.15 uur uitgezonden via Youtube en Facebook.  

Op vrijdag 8 mei om 20.15 uur worden de optreden van de muzikanten Roland Verstappen, Margretha van der Laar en Albert van Benthem online geplaatst. 

Roland Verstappen is een flamboyante Brabander. Met flair, charisma en een gezonde dosis humor zorgt hij ervoor dat het publiek samen met hem de muziek (ook online) beleeft. 

Margretha van der Laar en Albert van Benthem bundelden hun zangkrachten en lanceerden de single ‘Als je vrienden hebt’. Een vrolijk nummer van een duo dat al jaren vrienden is maar nooit eerder samenwerkte. 

De concerten zijn te bekijken via de website en Facebook-pagina van Aan de Slinger, Geels Events en Omroep Houten. Daarnaast worden de opnames ook geplaatst op het Youtube-kanaal van Omroep Houten

Bijdragen:
U kunt aan dit project bijdragen door Aan de Slinger met een financiële bijdrage te ondersteunen. Hiervoor is een doneerknop geplaatst op de website van Aan de Slinger klik HIER. De betrokken artiesten, Geels Events en Omroep Houten ondersteunen dit project belangeloos. 

Artiesten
Aan het project ‘Live Line’ werken de volgende muzikanten mee: René van der Wel (zanger), Roland Verstappen (zanger), Margretha van der Laar (zangeres), Albert van Benthem (zanger), Steve Yocum (trombone), Ingrid Simons (zangeres), Dennis Haverlag (zanger), Emile Baars (zanger), DJ Alex en Luciën Matheeuwsen (contrabas), Miklós Fürst (saxen/dirigent Bigband Houten) en Diederik Ruisch (trompet) als gelegenheidsband Acoustic Jazz Trio. 

Diederik Ruisch van Geel Events: “Artiesten zitten thuis, het theater staat leeg, dus er is veel enthousiasme om weer iets samen neer te zetten. Als we op deze manier een locatie kunnen ondersteunen die in zwaar weer zit doen we dat graag. Voor de artiesten wordt de audio en beelden bewerkt tot mooie promo's. Tune in, support de cultuur- en evenementensector, pak die Live Line! Ook theaterdirecteur Arjen Berendse is blij met dit initiatief. “Online kan natuurlijk nooit in de plaats komen van een echte theaterbeleving, maar in deze tijd moeten we creatief zijn en zoeken naar wat wél kan. Ik hoop dat veel van onze gasten dit initiatief waarderen en dat toch ook weer een beetje van het theatergevoel naar boven komt bij het kijken en luisteren naar deze voorstellingen.”

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten