Live Line

Aan de Slinger, Geels Events en Omroep Houten hebben de handen ineengeslagen om een viertal online concerten mogelijk te maken onder de naam ‘Live Line’. Eind april zijn in de Theaterzaal van Aan de Slinger optredens zonder publiek opgenomen en op vrijdag 1, 8, 15 en 22 mei om 20.15 uur uitgezonden via Youtube en Facebook.  

Op vrijdag 22 mei om 20.15 uur wordt het vierde en daarmee het laatste concert in de serie ‘Live Line’ uitgezonden, ditmaal met Emile Baars en DJ Alex.

Emile Baars
is een sympathieke en swingende zanger. Met zijn zorgvuldig gekozen repertoire zorgt hij overal voor de juiste stemming. Inmiddels is de 2e single ‘LEVEN’ uitgebracht en op alle streamingdiensten te horen en te zien.

DJ Alex mixt sinds 2000 alles wat danst en swingt. Classics, disco, hits, house, een lekker foute plaat en ook Funkybeats. 

De concerten zijn te bekijken via de website en Facebook-pagina van Aan de Slinger, Geels Events en Omroep Houten. Daarnaast worden de opnames ook geplaatst op het Youtube-kanaal van Omroep Houten

Bijdragen:
U kunt aan dit project bijdragen door Aan de Slinger met een financiële bijdrage te ondersteunen. Hiervoor is een doneerknop geplaatst op de website van Aan de Slinger klik HIER. De betrokken artiesten, Geels Events en Omroep Houten ondersteunen dit project belangeloos. 

Artiesten
Aan het project ‘Live Line’ werken de volgende muzikanten mee: René van der Wel (zanger), Roland Verstappen (zanger), Margretha van der Laar (zangeres), Albert van Benthem (zanger), Steve Yocum (trombone), Ingrid Simons (zangeres), Dennis Haverlag (zanger), Emile Baars (zanger), DJ Alex en Luciën Matheeuwsen (contrabas), Miklós Fürst (saxen/dirigent Bigband Houten) en Diederik Ruisch (trompet) als gelegenheidsband Acoustic Jazz Trio. 

Diederik Ruisch van Geel Events: “Artiesten zitten thuis, het theater staat leeg, dus er is veel enthousiasme om weer iets samen neer te zetten. Als we op deze manier een locatie kunnen ondersteunen die in zwaar weer zit doen we dat graag. Voor de artiesten wordt de audio en beelden bewerkt tot mooie promo's. Tune in, support de cultuur- en evenementensector, pak die Live Line! Ook theaterdirecteur Arjen Berendse is blij met dit initiatief. “Online kan natuurlijk nooit in de plaats komen van een echte theaterbeleving, maar in deze tijd moeten we creatief zijn en zoeken naar wat wél kan. Ik hoop dat veel van onze gasten dit initiatief waarderen en dat toch ook weer een beetje van het theatergevoel naar boven komt bij het kijken en luisteren naar deze voorstellingen.”

 

4331

Meer van ons programma

Live Line
  • Event
  • Online concert

Live Line

Geels Events, Omroep Houten en Aan de Slinger

Vr 1 mei t/m vr 22 mei 20:15u
Live Line
  • Event
  • online concert

Live Line

Geels Events, Omroep Houten en Aan de Slinger

Vr 8 mei t/m vr 22 mei 20:15u
Live Line
  • Event
  • online concert

Live Line

Geels Events, Omroep Houten en Aan de Slinger

Vr 15 mei t/m vr 22 mei 20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten