Lieve Liefde

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger presenteert Productieklas 4 met de voorstelling 'Lieve Liefde'.

Voorstelling corona-proof
We laten deze voorstelling veilig plaatsvinden. Op de tribune is er plek voor max. 80 personen. Zo kunnen we voldoende afstand tussen bezoekers uit verschillende huishoudens garanderen. De tickets worden ongeplaceerd verkocht. Een compleet overzicht van de maatregelen vindt u onderaan deze pagina. 

Liefde is bloed, zweet en tranen
Liefde is vergeten hoe je moet fietsen Liefde is giechelen als een meisje van dertien
Liefde is vlinders in je buik, of een baksteen
Liefde is een combinatie van dopamine, noradrenaline en serotonine
En liefde is shit

Er wordt over geschreven, gezongen, gepraat, gedicht, gepreekt en gevloekt. Maar hoe weet je nou wanneer het je overkomt? En wat te doen als je iemand leuk vindt of als iemand je net heeft laten vallen?

Een groep jonge toneelspelers gaat op zoek naar (perfecte) liefde, naar wat het eigenlijk betekent en waarom we er allemaal zo mee bezig zijn.

Concept & Regie: Mayon van der Klei. Tekst: Lena Plantinga. Spel: Rens Barte, Ymke van Giezen, Lise Koot, Insaf Mouahbi, Nora Oosterhoff, Iris van den Oudenrijn, Elin Plasschaert, Lisa Tetteroo, Anne van Veen. Speciale dank aan: Sofie Tseng.

4373

Maatregelen corona-proof 
Iedereen dient 1,5 m afstand van elkaar te houden wanneer men niet tot elkaars huishouden behoort, met uitzondering van maximaal 2 personen die niet tot elkaars huishouden behoren en toch graag naast elkaar willen zitten. Komt u dus bijvoorbeeld met een kennis of vriend(in), dan bestelt u in één bestelling 2 kaartjes en mag u naast elkaar zitten.

Tickets zijn alleen vooraf te koop via de website. Het is helaas niet mogelijk om bij de voorverkoopadressen anoniem tickets te kopen. De theaterkassa is dicht, er is geen verkoop op de avond zelf. Het beperkte aantal tickets wordt ongeplaceerd verkocht. U krijgt dus geen rij- of stoelnummer.

Op maandag 13 juli ontvangt u een e-mail waarin wordt vermeld hoe laat u in het theater wordt verwacht: 30 minuten, 20 minuten of 10 minuten voor aanvang. Onze foyer is helaas niet groot genoeg om het voor 80 gasten mogelijk te maken gelijktijdig te arriveren en de 1,5 meter afstand te houden. Om het vullen van de Theaterzaal veilig te laten verlopen, verdelen we het publiek in 3 cohorten. 

U wordt bij de entree van het theater verwelkomt. Ook kunt u hier uw handen reinigen. Indien u ziekteverschijnselen heeft, wordt u niet toegelaten. Voor de inloop naar de Theaterzaal volgt u de instructies die onze medewerkers geven.

De garderobes zijn niet in gebruik, omdat we hier de 1,5 meter afstand niet kunnen garanderen. U wordt verzocht om voorafgaand of na afloop van de voorstelling naar het toilet te gaan en niet tijdens de voorstelling.

Bij de bar in de theaterfoyer kunt u een drankje bestellen en deze mag u meenemen in de Theaterzaal (deze consumptie is niet bij uw ticket inbegrepen). 

Bij de ingang van de zaal krijgt u een plaats toegewezen door een van onze medewerkers. Er zijn 80 beschikbare plekken op de tribune. We houden rekening met de 1,5 m afstand wanneer mensen niet tot elkaars huishouden behoren, met uitzondering van max. 2 personen die niet tot elkaars huishouden behoren en toch graag naast elkaar willen zitten. 

Na afloop van het programma verlaat u na een instructie veilig de zaal en het theater. Onze foyer is helaas niet groot genoeg om het voor 80 gasten mogelijk te maken de 1,5 meter afstand te houden. 

Voor aanvang van de voorstelling zorgen we natuurlijk voor een extra schoon theater. De contactoppervlakken zoals trapleuningen, deurklinken, liftknopjes etc. worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Vooraf en na afloop van de voorstelling kunt u gebruik maken van de toiletruimte in de theaterfoyer. In de Theaterzaal zorgt ons luchtbehandelingssysteem voor luchtverversing.

Heeft u nog vragen? Mail ons op info@aandeslinger.nl

Meer van ons programma

Robin?!
  • Houten Presenteert

Robin?!

Productieklas 3 - Jeugdtheaterschool Aan de Slinger

Donderdag 16 juli21:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten