Lacrimosa

De voorstelling 'Lacrimosa' is afgelast omdat Yentl Schieman en Christine de Boer allebei in verwachting zijn van hun eerste kindje. De tournee wordt verplaatst naar het volgende seizoen. Bezoekers die kaarten hebben gekocht voor deze voorstelling hebben een e-mail ontvangen op 19 juli. 

Heeft u geen e-mail ontvangen? Stuur dan een bericht naar publiciteit@aandeslinger.nl. In verband met onze zomersluiting zijn wij vanaf maandag 26 augustus weer bereikbaar. 

Dat klinkt bijna als een supertrieste opera: Lacrimosa. Iets met diepbedroefd, tranen, treurigheid, eenzaamheid, onzekerheid. Maar ja, zonder tranen geen leven, zeggen deze dames altijd maar. Yentl en de Boer zijn de leukste liedjesmakers van Nederland en daarom brengen ze in deze nieuwe voorstelling een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn. Want wie zegt dat het één niet met het ander is te combineren? Vertrouw er maar op dat dit stel het kan en laat de zakdoeken maar thuis. Het wordt toch weer een feestje. Met fantasie die op hol slaat, kraakheldere samenzang en sterke teksten. Ze wonnen voor een van hun liedjes al eens de Annie M.G. Schmidtprijs en zijn nu opnieuw genomineerd.

www.yentlendeboer.nl

Meer van ons programma

One Night Only
  • Houten Presenteert

One Night Only

Jeremy Hazeleger

Zaterdag 5 oktober20:00u
Dolor y gloria
  • Film

Dolor y gloria

Met: Antonio Banderas, Penélope Cruz, Julieta Serrano, Leonardo Sbaraglia

Donderdag 17 oktober20:00u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten