Komt een vrouw bij de dokter

Van de bestseller van Kluun verscheen in 2009 al de filmbewerking. Nu heeft Kluun zijn zegen gegeven aan de theaterbewerking van deze aangrijpende liefdesgeschiedenis. Bewerkt door Koen Caris - die ook de voorstelling Bonita Avenue schreef - over twee strijdlustige en imperfecte mensen wiens liefde tot het uiterste wordt getest door een vijand die ze niet kunnen verslaan. Het verhaal van Komt en vrouw bij de dokter zal velen bekend zijn: Het gaat Stijn (Xander van Vledder) voor de wind, totdat liefde van zijn leven Carmen (Maartje van de Wetering) de diagnose borstkanker krijgt. Terwijl zij behandeld wordt, zoekt de overspelige Stijn een uitvlucht in het nachtleven, vrouwen en een affaire. Wat doet rouw met je? Een voorstelling over liefde, schofterigheid, schuldgevoelens, afscheid nemen en het vinden van humor als de dood steeds dichterbij komt.

www.toptheater.nl
 

“Als emotionele achtbaan is deze voorstelling ongekend. Ondraaglijke clash tussen leven en dood”
de Volkskrant
“Komt een vrouw bij de dokter laat niemand onberoerd”
De Telegraaf
“Hartverscheurende theaterversie voegt weer iets toe aan Kluuns vertelling. Toneeltekst van Koen Caris haalt af en toe uit met een linkse directe. ”
Theaterkrant
“Houdt moeiteloos voortdurend je aandacht vast. De goed gekozen cast is in topvorm”
Scènes
“Acteurs gooien zich met hart en ziel in hun rol”
Noordhollands Dagblad

Meer van ons programma

Presque
  • Film

Presque

Met o.a.: Bernard Campan, Tiphaine Daviot, Julie-Anne Roth

Donderdag 6 april19:45u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht