Kom Hier Dat Ik U Kus

De lockdown wordt verlengd, helaas moet ook Aan de Slinger haar deuren sluiten tot en met dinsdag 9 februari. De geplande programmering wordt verplaatst of afgelast.

Heeft u kaarten voor de film 'Kom Hier Dat Ik U Kus' die gepland stond op dinsdag 29 december? De vertoning was verplaatst naar dinsdag 9 februari, maar we zullen nogmaals een nieuwe datum moeten zoeken. We houden u per e-mail op de hoogte.

Heeft u kaarten voor de film 'Kom Hier Dat Ik U Kus' op woensdag 30 december? De vertoning is verplaatst naar woensdag 10 februari. 

Bezoekers ontvangen per e-mail meer informatie over de ticketafhandeling. 

Uit het programma van het Nederlands Film Festival 2020. Winnaar van de Prijs van de Nederlandse Filmkritiek. 

Een tragikomisch familiedrama naar de succesvolle gelijknamige roman van Griet Op de Beeck. Met een Vlaamse sterrencast. 

Mona is negen jaar oud als haar moeder bij een auto ongeluk komt te overlijden. Haar vader Vincent krijgt al snel een nieuwe vriendin Marie, die het gezin inkomt als vervangende moeder en alle aandacht opeist. Mona maakt er op haar manier maar het beste van, want ze wil niet dat dit nieuwe gezin ook uit elkaar valt. Ze voelt zich verantwoordelijk en doet er alles aan om het te laten slagen, ook al gaat dat ten koste van zichzelf. Het wordt haar manier van leven. Ook als volwassene doet Mona haar uiterste best om iedereen gelukkig te maken. Maar de volwassen Mona beseft dat de wereld gevuld is met ego’s en eigendenkers en dat ze het heft in eigen handen zal moeten nemen om uiteindelijk zelf een gelukkig leven te kunnen leiden.

De roman 'Kom Hier Dat Ik U Kus' (Prometheus) van Griet Op de Beeck is bijzonder goed ontvangen in Nederland en België.

Over de verfilming zei Op de Beeck eerder: "De documentaire Ne Me Quitte Pas heeft mij ontregeld en ontroerd zoals alleen grote kunst dat kan. Niels van Koevorden en Sabine Lubbe Bakker zijn bijzondere artiesten met een fascinerende visie op film maken. Dat net zij mijn verhaal het hunne zullen maken, vind ik een opwindende gedachte. Ik leef in blijde verwachting van vast iets belangwekkends op komst."
 

Meer van ons programma

Made in Italy
  • Film

Made in Italy

Met: Liam Neeson, Valeria Bilello, Micheál Richardson

Vrijdag 19 februari20:30u
KLeuR+
  • Jeugd
  • Lente-Uitjes 2 - 6 jaar

KLeuR+

Dadodans/Gaia Gonnelli

Woensdag 24 februari11:00u
Let Him Go
  • Film

Let Him Go

Met: Kevin Costner, Diane Lane, Lesley Manville

Donderdag 25 februari20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten