We vinden het ontzettend leuk en ook spannend om weer films voor publiek te draaien. De voorbereidingen zijn getroffen om dit veilig te laten plaatsvinden. 

Deze film is verplaatst van februari. Bezoekers hebben 31 mei een e-mail ontvangen. Heeft u geen bericht gehad? Neem dan contact op met info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024. 
 

Er is slechts een beperkt aantal tickets te koop op vaste rij- en stoelnummers, verdeeld in tweetallen en solitaire plaatsen: 
- De tweetallen zijn voor mensen die naast elkaar willen zitten.
- Komt u alleen (of met een oneven aantal), dan verzoeken wij u een solitaire plaats te kopen indien nog beschikbaar, en niet één stoel van een tweetje.
- Zijn er alleen nog tweetjes te koop, dan mag u daar één stoel van kopen. De andere stoel kan dan niet meer gekocht worden door iemand anders. Probeert u dit, dan krijgt u een melding.


Uit het programma van het Nederlands Film Festival 2020. Winnaar van de Prijs van de Nederlandse Filmkritiek. 

Een tragikomisch familiedrama naar de succesvolle gelijknamige roman van Griet Op de Beeck. Met een Vlaamse sterrencast. 

Mona is negen jaar oud als haar moeder bij een auto ongeluk komt te overlijden. Haar vader Vincent krijgt al snel een nieuwe vriendin Marie, die het gezin inkomt als vervangende moeder en alle aandacht opeist. Mona maakt er op haar manier maar het beste van, want ze wil niet dat dit nieuwe gezin ook uit elkaar valt. Ze voelt zich verantwoordelijk en doet er alles aan om het te laten slagen, ook al gaat dat ten koste van zichzelf. Het wordt haar manier van leven. Ook als volwassene doet Mona haar uiterste best om iedereen gelukkig te maken. Maar de volwassen Mona beseft dat de wereld gevuld is met ego’s en eigendenkers en dat ze het heft in eigen handen zal moeten nemen om uiteindelijk zelf een gelukkig leven te kunnen leiden.

De roman 'Kom Hier Dat Ik U Kus' (Prometheus) van Griet Op de Beeck is bijzonder goed ontvangen in Nederland en België.

Over de verfilming zei Op de Beeck eerder: "De documentaire Ne Me Quitte Pas heeft mij ontregeld en ontroerd zoals alleen grote kunst dat kan. Niels van Koevorden en Sabine Lubbe Bakker zijn bijzondere artiesten met een fascinerende visie op film maken. Dat net zij mijn verhaal het hunne zullen maken, vind ik een opwindende gedachte. Ik leef in blijde verwachting van vast iets belangwekkends op komst."
 

Meer van ons programma

  • Special

Verder

Simone Kleinsma

Vrijdag 2 juli20:15u
  • Cabaret
  • Buiten Spelen

Klapstoelkabaret

Kiki Schippers & Thijs van de Meeberg

Donderdag 8 juli19:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht