De kaartverkoop voor mei zou starten op 15 april, maar is i.v.m. de lockdown uitgesteld. Klik hier voor het nieuwsbericht met meer informatie.

Een Rockacademie, ja. Die hebben wij in Nederland, in Tilburg. Daar komen jaarlijks hele goede muzikanten vanaf. ‘Wie dan?’ horen wij u vragen. Nou, bijvoorbeeld Krezip, Hardwell, Danny Vera en Duncan Laurence. Die laatste is echt niet zonder bagage gaan meedoen aan The Voice of Holland en voor zijn winnende Songfestivallied Arcade timmerde hij op deze HBO-opleiding al de fundamenten. Studenten en ex-studenten toeren jaarlijks langs de theaters met een ode aan hun inspiratiebronnen. Bij ons was eerder Forever 27 te zien en te horen, muziek van het clubje grootheden dat op 27-jarige leeftijd overleed. In Kingdom Of Pop wordt een ode gebracht aan Madonna, Prince, Freddy Mercury, Tina Turner en vele anderen. Idolen die hebben bijgedragen aan de evolutie van de popmuziek.

www.dezee.nl

Meer van ons programma

  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 28 november 20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht