Het Nationaal Theaterweekend! Van 28 tot en met 30 januari zetten we het hele theater op z’n kop. Naast de voorstellingen organiseren we heel veel leuke randprogrammering, van workshops tot een theaterrun. De randprogrammering maken we bekend in december, houd onze website in de gaten.

Met op vrijdagavond het concert 'Kingdom of pop' van de Rockacademie.

Een Rockacademie, ja. Die hebben wij in Nederland, in Tilburg. Daar komen jaarlijks hele goede muzikanten vanaf. ‘Wie dan?’ horen wij u vragen. Nou, bijvoorbeeld Krezip, Hardwell, Danny Vera en Duncan Laurence. Die laatste is echt niet zonder bagage gaan meedoen aan The Voice of Holland en voor zijn winnende Songfestivallied Arcade timmerde hij op deze HBO-opleiding al de fundamenten. Studenten en ex-studenten toeren jaarlijks langs de theaters met een ode aan hun inspiratiebronnen. Bij ons was eerder Forever 27 te zien en te horen, muziek van het clubje grootheden dat op 27-jarige leeftijd overleed. In Kingdom Of Pop wordt een ode gebracht aan Madonna, Prince, Freddy Mercury, Tina Turner en vele anderen. Idolen die hebben bijgedragen aan de evolutie van de popmuziek, gebracht door een nieuwe generatie musici.

www.dezee.nl

Meer van ons programma

  • Film

Drijfzand

Met: Hanna van Vliet, Elsie de Brauw, Jade Olieberg e.a.

Dinsdag 14 december20:30u
  • Film
  • Filmclub

Filmclub: Eiffel

Met: Romain Duris, Emma Mackey, Pierre Deladonchamps

Woensdag 15 december10:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht