De dramaturgie van dit theaterverhaal is van Gerardjan Rijnders, de choreografie van de hiphoppers van BackBone komt van Donna Chittick en het idee en de regie komen van Raymi Sambo. Bij u misschien bekender als acteur in All Stars. Raymi is altijd op zoek naar onderwerpen die hun wortels hebben in onze interculturele samenleving. Kaap Liefde is gebaseerd op de tv-documentairereeks Ontvoerd. Anders dan in die serie staat in het theater het verschil tussen dader en slachtoffer niet vast. Sambo laat in het verhaal over Astrid en de Afrikaanse visser Kofi, die uit machteloosheid hun tweeling ontvoert naar zijn thuisland, ook deze ‘dader’ zijn verhaal doen. Terwijl Astrid met een op sensatiebeluste cameraploeg achter hem aan zit en de kinderen terug wil halen. 

www.raymisambomaakt.com

Deze voorstelling is geselecteerd door We Are Public. We Are Public leden mogen op de dag van de vertoning drie kwartier voor aanvang een gratis ticket ophalen bij de kassa van Aan de Slinger.  
Ook is het mogelijk om een We Are Public kaartje te reserveren met een Aan de Slinger account. Voor reserveren graag bellen 030 - 63 51 024 (ma - vrij 14:00 -17:00). Via www.aandeslinger.nl kunt u een account aanmaken. Gereserveerde kaartjes kunnen vanaf 45 min. voor aanvang opgehaald worden bij de kassa. 

“Een uiterst spannend, opwindend, humoristisch en vooral ongelooflijk origineel stuk, dat alle kanten opvliegt, maar uiteindelijk prachtig landt en vooral tegen John van den Heuvel en de smullers voor de tv wil zeggen: kijk ook eens een beetje verder. ”
Theaterkrant
“Originele voorstelling met verfrissend perspectief.”
Scenes
“Het stuk is uiterst spannend, humoristisch, maar vooral gedurfd en origineel. De teksten kunnen door iedereen anders begrepen worden, dat geeft het stuk een extra dimensie.”
I Love Theater

Meer van ons programma

  • Film

The Shiny Shrimps

Met: Alban Lenoir, Nicolas Gob, Geoffrey Couët, Michaël Abiteboul

Vrijdag 22 oktober20:30u
  • Toneel
  • try-out

Bloedkoraal

Jack Wouterse & TOEAC

Dinsdag 26 oktober20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht