JTS Productieklas 1 & 3 voorstelling

De Productieklassen van Jeugdtheaterschool Aan de Slinger spelen hun voorstellingen. Op deze gezellige JTS avond staan er twee voorstellingen op het programma met daartussen een korte pauze. Een jaar lang hebben deze groepen jongeren gewerkt aan de voorstelling, ze onderzochten een thema, ze schreven scenes, maakten materiaal en monteerden dit tot een mooi geheel onder leiding van de regisseur. Met veel enthousiasme presenteren zij dit weekend hun voorstellingen. 

Productieklas 1 Double-O-Dood
We beginnen het martelen met een amuse. Een hors d’oeuvre. Een klein ongemak. Ik heb gehoord dat sommige mensen allergisch zijn voor pinda’s. En als ze dan toch pinda’s eten, krijgen ze last van verschrikkelijk jeukende huiduitslag. En daar ben jij er een van…

Een hysterische voorstelling over een held, een schurk met hulpjes, hilarische audities en nog veel meer. En tussendoor ook een momentje rust, een stukje bezinning.

Concept & Regie: Mayon van der Klei
Tekst: Yvo Nafzger en spelers
Spel: Bente van den Berg, Isabel Boon, David Borgstein, Pelshin Dakman, Cees van der Eijk, Lotte Kuijs, Jemimah Langeraar, Jasmijn Schevers, Taran Smit, Sofie van der Vegte, Dèbii Velders.

Productieklas 3 Game Over - Re-start
Wat doe je als de werkelijkheid je te veel wordt? Juist. Dan vlucht je. Zodat je met je hoofd ergens anders kan zijn. De wereld waar wij nu in leven is kapot. Hoe heerlijk zou het zijn als je elke dag kan leven in een perfecte wereld? Zonder ouders die zeuren, criminelen, oorlog, klimaatverandering, zeeschildpadden die uitsterven en al die andere sh*t waar wij maar mee moeten leven.

In de voorstelling ‘Game Over, Re-start’ gaan tien mensen op zoek naar een plek waar zij zichzelf kunnen zijn. Zonder angsten en verplichtingen. Alleen de verplichtingen van het spel. Die mag je niet negeren.

Regie: Iris van den Berg
Tekst: Lucas de Waard, Iris van den Berg en spelers
Spel: Vera Bakker, Lila Engels, Emiel Kruit, Jonna van Pelt, Mathilde Meijers, Livanne Timmermans, Silvijn Smit, Tom Smit, Jette Werelds, Jenthe Wiebenga.

www.jtsaandeslinger.nl 

Meer van ons programma

Nobody Has to Know
  • Film

Nobody Has to Know

Met: Bouli Lanners, Michelle Fairley, Julian Glover, Clovis Cornillac

Vrijdag 20 mei20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht