Jongerenfilm: Where the Crawdads Sing

Het Jongerenpanel van Aan de Slinger organiseert verschillende activiteiten voor en door jongeren uit Houten en omgeving. We willen leuke culturele activiteiten organiseren voor jongeren en wie kan beter bedenken wat jongeren leuk vinden dan zijzelf?  

De volgende activiteit van het jongerenpanel is deze topfilm op zondag 16 oktober om 19.30 uur, aangevuld met een hapje een drankje en een kleine activiteit. Alle jongeren uit Houten en omgeving zijn welkom. Tickets → €7,50 incl. hapje en drankje. 

Kom op tijd zodat je je hapje en drankje kunt halen voordat de film begint.

Where The Crawdads Sing
Na de bestseller komt er nu een meeslepende, mysterieuze film. Where the Crawdads Sing vertelt het verhaal van Kya die als kind in de steek wordt gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina. Door de geruchten over het ‘moerasmeisje’ die jarenlang rondgaan in Barkley Cove raakt de slimme en veerkrachtige Kya steeds meer geïsoleerd. Als ze in contact komt met twee jonge mannen uit het dorp gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Maar als één van die twee dood gevonden wordt, wordt Kya meteen aangewezen als hoofdverdachte. Tijdens het onderzoek wordt steeds minder duidelijk wat er precies gebeurd is en dreigen de vele geheimen die het moerasland verborgen houdt onthuld te worden.

Rond de film Where The Crawdads Sing organiseren we een kleine activiteit. We hebben in het thema van deze film een spel bedacht waarbij jullie moeten uitvinden wie de dader is. Noem het een moordspel, noem het een wie is de mol achtig spel. Kun jij ontdekken wie de dader is? 

11268

Meer van ons programma

Pianocafé
  • Houten Presenteert

Pianocafé

Houtens Muziek Collectief

Zaterdag 6 november 20:15u
Hotel Hierwaardaar
  • Jeugd
  • 8+ reprise

Hotel Hierwaardaar

De Dansers & Het Filiaal theatermakers

Vrijdag 30 september19:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht