Een inspirerend begin van uw avondje uit: bezoek de inleiding bij HOME!
Waar haalt Conny Janssen elke productie opnieuw haar inspiratie vandaan? Waarin onderscheidt het werk van haar gezelschap zich ten opzichte van andere dansgezelschappen? Hoe past HOME in het oeuvre van Conny Janssen Danst?

Het antwoord op deze, en vele andere vragen, krijgt u wanneer u de inleiding voorafgaand aan HOME bijwoont. Dansdeskundige Liesbeth Osse vertelt over dans in het algemeen en over Conny Janssen Danst in het bijzonder. Ook is er gelegenheid uw eigen vragen te stellen. Na het bijwonen van deze inleiding heeft u meer inzicht in het werk van Conny Janssen en haalt u meer uit uw voorstellingsbezoek.

De inleiding start om 19.15 uur in de Kleine Zaal. U bent vanaf 19.05 uur welkom in het theater, u ontvangt dan een consumptiebon waarmee u na afloop van de inleiding een drankje in de benedenfoyer krijgt (voorafgaand aan de inleiding is de bar gesloten). De inleiding duurt tot circa 19.45 uur. De voorstelling begint om 20.15 uur in de Theaterzaal.

Tickets voor de inleiding kosten € 4,50 excl. administratiekosten incl. drankje

Klik HIER voor meer informatie en tickets voor de voorstelling 

Meer van ons programma

  • Film
  • Filmclub

Filmclub: Eiffel

Met: Romain Duris, Emma Mackey, Pierre Deladonchamps

Woensdag 15 december10:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht