In het beste geval

De kaartverkoop voor mei zou starten op 15 april, maar is i.v.m. de lockdown uitgesteld. Klik hier voor het nieuwsbericht met meer informatie.

Met het zinnetje ‘in het beste geval’ moet je op je hoede zijn. Als je financieel adviseur het tussen neus en lippen door zegt, of je advocaat, dan helemáál. Wanneer je in een bootje zit en iemand zegt ‘in het beste geval halen we de overkant’, trek dan je zwemvest maar aan, zegt Johan Goossens. Het leven loopt vaak net iets anders dan je wil. Anders dan het plaatje in je hoofd. De taart komt altijd anders uit de oven. Maar we houden de moed erin. Daarbij komt Johan, zeer bekwaam en ambachtelijk cabaretier, ons vanavond helpen. Met een paar quarantainekilo’s extra, is hij blij dat hij we weer mogen. Een intieme avond, met precies zoveel mensen als mag van de premier. Johan moddert moedig voorwaarts. De insteek positief, de uitkomst ongewis. Maar wel weer in het theater, samen met u.

www.johangoossens.nl

Meer van ons programma

Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht