In de naam van 'Samen'

Jonge Makers Playground is een initiatief van Aan de Slinger om beginnende makers een podium te bieden.

Startende theatermakers moeten veel vlieguren maken om uit te kunnen groeien tot de grote, bekende namen. Met onze Jonge Makers Playground geven we jonge talenten uit verschillende disciplines een speelplek in ons theater.

 

Een avond waar 8 talige performers het thema ‘samen’ woorden geven. Want wat betekent ‘samen’ in een tijd waar mensen zich steeds eenzamer voelen, terwijl we met veel meer zijn?

Hoe is deze tour begonnen? 
Toen de pandemie begon, studeerde spoken word artiest INDENAAMVAN (Nick Waelbers) af aan de theateropleiding. Er was ineens geen podium meer open om te spelen en veel artiesten zaten thuis. Nick liet het er niet bij zitten en organiseerde een online podium. Met een thema werden taalkunstenaars uitgedaagd om iets te schrijven en dat te performen. Het was een mooie manier om kunst te blijven delen en ervaren, maar er wint natuurlijk niets van samen komen in het echte leven.

In het afgelopen jaar vonden er daarom ook meerdere INDENAAMVAN avonden plaats in cafés. Met thema’s als ‘Alles komt goed’ en ‘zondag’ verzamelde hij een groep getalenteerde artiesten die weten te raken, de lach en de traan.

Op zondag 10 maart komt INDENAAMVAN met 8 artiesten naar theater Aan De Slinger vol verhalen over het thema ‘Samen’.

Kom je ook? Neem iemand mee en kom samen!

Meer van ons programma

The Holdovers
  • Film
  • Bijboeking!

The Holdovers

Met o.a.: Paul Giamatti, Tate Donovan, Carrie Preston

Woensdag 13 maart19:45u
Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht