1,5 meter setting
Voor de programmering van sept-dec 2021 is bij de start verkoop voor de zaalopstelling rekening gehouden met de 1,5 meter afstand. Dat betekent dat slechts 1/3 van onze totale zaalcapaciteit nu in de verkoop is. De verkoop is gestart met de Vriendenvoorverkoop en voor enkele voorstellingen liep de verkoop hard, waaronder deze voorstelling. 

Wachtlijst
Vanaf donderdag 24 juni 09.00 uur start de Vrije verkoop en bij uitverkochte voorstellingen bieden we vanaf dat moment een wachtlijst aan. U kunt uzelf per voorstelling aanmelden op de wachtlijst, klik HIER om te lezen hoe dat werkt.
Indien er versoepelingen komen, starten we na de zomervakantie de verkoop van de extra plaatsen en verwerken we de wachtlijst. Natuurlijk brengen we u daar vooraf van op de hoogte via de nieuwsbrieven en website.

 

Hou dat vast is de opvolger van het zeer succesvolle Geloof ons nou maar. Met dat laatste programma kwamen Veldhuis & Kemper weer terug na een sabbaticaljaar, en hoe. Ze sleepten er een nominatie voor de Poelifinario mee binnen, de prijs voor het indrukwekkendste – of ‘beste’ zo u wilt – cabaretprogramma van het seizoen. Met de titel van deze nieuwe voorstelling, Hou dat vast, geven Remco Veldhuis en Richard Kemper aan dat ze op dezelfde grote voet door willen gaan. En ook kunnen, zullen we vanavond zien. Ze spelen bij ons een van de eerste try-outs na die hele lange gedwongen ‘vakantie’. Dus zijn ze fit en klaar voor scherpe dialogen, discussies, hun bekende gekissebis en natúúrlijk liedjes.  

www.veldhuisenkemper.nl
 

Meer van ons programma

  • Toneel
  • try-out

De Schuldige

Daniël Boissevain

Donderdag 26 augustus20:15u
  • Film

Land

Met: Robin Wright, Demián Bichir, Kim Dickens

Woensdag 1 september20:30u
  • Film

Supernova

Met: Colin Firth, Stanley Tucci

Vrijdag 17 september20:30u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht