We zijn aangekomen in een vervallen hotel aan het eind van alle steden: Hotel Hierwaardaar, waar wonderlijke dingen verschijnen en zomaar verdwijnen. Vier verdwaalde figuren belanden in de lobby en proberen zich thuis te voelen tussen dansende vissen, plagend meubilair en stormende muren. Het Utrechtse jeugdtheatergezelschap Het Filiaal, vaste gast bij ons, heeft deze voorstelling samen met De Dansers gemaakt. Hotel Hierwaardaar is tegelijk grappig en bevreemdend, maar stiekem ook verbazingwekkend herkenbaar. Hoe ga je verder als alles om je heen is veranderd? Een familievoorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar waarin dans, mime en beeldend theater samenkomen. 

www.hetfiliaal.nl
www.dedansers.com

 

“Twee Utrechtse gezelschappen hebben samen een familievoorstelling gemaakt waarin dans, mime en beeldend theater samenkomen. Met special effects, waar de spelers naartoe gaan als ze achter het decor zitten en waar de muziek vandaan komt. Er wordt niet in gesproken, maar dat vond mijn dochter juist wel leuk. Hierdoor kun je je eigen gedachten ook makkelijker er op los laten. Ook voor ouders is het een erg leuke voorstelling.”
Bier en Appelsap

Meer van ons programma

  • Film

De Veroordeling

Met: Fedja van Huet, Yorick van Wageningen, Lies Visschendijk

Donderdag 28 oktober20:30u
  • Special

Kaap Liefde

Regie Raymi Sambo, met Marian Mudder, Romano Haynes e.a.

Vrijdag 19 november20:15u
Prins Bernhard Cultuurfonds K.F. Hein Fonds Rabobank Stumpfl MKB schoon Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten Provincie Utrecht